facebook instagram tripadvisor

Trajnostna Boka

Naravno, lokalno in sezonsko je naš moto. 

Živimo naravo, saj smo narava!

Naše poslanstvo je zagotoviti zagon trajnostnega življenjskega sloga, da bi ohranili impresivno naravno moč našega planeta v vsej njegovi čistosti. Verjamemo, da koncept trajnosti presega varstvo okolja. Ohraniti je treba tudi našo tradicijo in kulturo. Tako mi v hotelu Boka, kot naši gosti moramo skupaj prevzeti odgovornost za varovanje okolja in skupnega dobra.

Boka kulinarika

Sveže nabrano, sveže pripravljeno.

Lokalni izdelki, sezonska kuhinja in resnična trajnost – to je tisto, v kar verjamemo.

Naši lokalni dobavitelji nam pomagajo živeti to vizijo. Skupaj z njimi smo zavezani trajnostnemu krožnemu toku.Izdelki, ki jih strežemo v hotelu Boka, so vedno sveži, pripravljeni z ljubeznijo in seveda mojstrsko predstavljeni, pri čemer imajo regionalni izdelki vedno prednost. 

 

Boka Vinska ponudba

Vinska karta je zelo pozorno sestavljena iz izključno slovenskih vin, ki ponosno parirajo prav vsaki jedi na našem meniju. 

Iz vinorodnih okolišev Goriških Brd, Vipavske doline, Krasa, Slovenske Istre, Dolenjske, Štajerske in Posavja smo izbrali vinarje, ki imajo filozofijo najbolj podobno naši. 

Prepustite se zapeljati našim okusom, ne bo vam žal...obljubimo!

Boka BIO kozmetika

Naši kozmetični izdelki svojo bogato moč črpajo iz množice naravnih sestavin. Prepustite se temu prav posebnemu razkošju na vaših počitnicah v Boki.
Uživajte v visoki kakovosti naših bio kozmetičnih izdelkov in jih doživite v popolni harmoniji z naravo.