Hotel Boka Logo
Book now Posebna ponudba

Poskrbite

POSKRBITE. Naravo živimo, ker smo narava.

 

Moje Poslanstvo

Moje Poslanstvo

Moje poslanstvo je zagotoviti zagon trajnostnega življenjskega sloga, da bi ohranjeli impresivno naravno moč našega planeta v vsej njeni čistosti. Verjamem, da koncept trajnostnega razvoja gre dalj od varstva okolja. Saša vranješ, lastnik

 

Boka Trajnostna Namestitev

Boka Trajnostna Namestitev

V Hotelu Boka sledimo trajnostnemu razvoju. Uporabljamo 100% naravno kozmetiko in čistila ter zagovarjamo lokalne izdelke in ponudnike. Narava bi morala biti naš drugi dom.

 

Boka Trajnostna Kulinarika

Boka Trajnostna Kulinarika

Sveže nabrano, sveže pripravljeno. Lokalni izdelki, sezonska kuhinja in resnična trajnost, to je tisto, v kar verjamemo. Naši lokalni dobavitelji nam pomagajo živeti to vizijo. Skupaj se zavzemamo za trajnostni krožni tok. Izdelki, ki jih strežemo v Hotelu Boka, so vedno sveži, pripravljeni z ljubeznijo in seveda mojstrsko predstavljeni, pri čemer imajo vedno prednost regionalni izdelki.

 

Boka Trajnostni Projekt

Boka Trajnostni Projekt

"Boka vrečka-nazaj k materi zemlji"

BOKA VREČKA ni le navadna torba, temveč element povezovanja in spodbuda za trajnostno naravnanost, skrb za naravo in pomen razumevanja vloge posameznika za zeleno prihodnost. S pomočjo zgodbe ˝Boka Vrečka˝, ki predstavlja elemente povezovanja in je spodbuda k trajnostni naravnanosti, želimo povečati razumevanje novega koncepta Hotela Boka ter predstaviti naše vrednote, poslanstvo in vizijo.