facebook instagram tripadvisor

O nas

Hotel Boka je manjši družinski hotel. Nahaja se v dolini Soče, ob reki Soči in slapu Boka z razgledi na Julijske Alpe ter Kaninsko pogorje. Želimo si, da vas alpsko podnebje in smaragdna reka Soča očarata na način, da se boste vedno znova radi vračali. Vabljeni, da v objemu narave preživite nekaj nepozabnih dni s svojo družino, prijatelji in vsemi, ki jih imate radi.

 

 

Kjer pišemo zgodbe in doživetja…

Galerija

V hotelu Boka sledimo trajnostnemu razvoju, uporabljamo 100% naravno kozmetiko in čistila, zagovarjamo lokalne produkte in ponudnike. Narava naj bo naš drugi dom.
Poskrbeli bomo, da se boste pri nas počutili domače. Zavedamo se, da je vsak trenutek lahko poseben ali drugačen. Potrudili se bomo, da bo lepih spominov in doživetij pri nas in v dolini Soče veliko. Zato, vabljeni!

 

Čeprav se zdi, da je dolina Soče daleč, je pravzaprav enostavno priti do nas. V bližini je nekaj letališč. Do nas vodijo ceste iz smeri Italije in Avstrije preko prelaza Predel, iz Kranjske Gore čez Vršič ali pa iz smeri Nova Gorica in Kobarid ter Tolmin. Za pomoč pri transferju nas lahko kontaktirate.