Hotel Boka Logo
Book now Posebna ponudba

Povežite se

POVEŽITE se s spektakularnimi panoramskimi razgledi, izjemno svežim zrakom in ekskluzivno ponudbo »BOKA GOZDNI MICE«. Doživite popoln kraj za svoje delo "izven pisarne".

VEČ INFORMACIJ

Novo 2023! Gozdna Boka Kongresna soba

Novo 2023! Gozdna Boka Kongresna soba

Vonj po lesu, toplina kamina, pogled na gozd iz vsakega okna. Doživite in se povežite z gozdom.

Hotel Boka predstavlja novo in edinstveno kongresno sobo.

Večnamenska soba velikosti 160 m2 z unikatnim slovenskim dizajnom, narejena iz naravnih materialov ponuja privlačen panoramski pogled na Alpe. Kamin vabi naše goste na posebne trenutke.

Hotel Boka je prijeten kraj za vaša poslovna srečanja, srečanja in team buildinge ter posebne dogodke. Kot oaza umirjenosti in spokojnosti smo idealna točka za viharjenje idej, izobraževalne delavnice in praktično usposabljanje. Dobrodošli za praznovanje podjetij in promocij do diskretnih sestankov upravnega odbora in vse vrste poslovnih in družabnih srečanj.

Posebnost naše ponudbe je kombinacija aktivnosti, lokalne kulinarike in vin, udobne namestitve in gostoljubnega osebja. Dobrodošli v lepi in mirni dolini Soče.

Boka Gozdna Nastavitev

Boka Gozdna Nastavitev

Bivajte v majhnem, prijetnem, družinsko vodenem hotelu, ki se nahaja v bližini najvišjega slovenskega slapa, Slap Boka, najmogočnejše gore Triglav in najlepše reke Soče.

16 prostornih, svetlih, udobnih in alpskih dvoposteljnih sob.

4 luksuzne prostorne sobe z balkoni in vročo kopeljo.

Raziščite nase namestitve

Boka Gozdni Meni

Boka Gozdni Meni

Smaragdne vode, rodovita zemlja, čisto okolje in posebno sredozemsko podnebje so spoštovani in cenjeni že več kot štiristo let. Letos ne predstavljamo le novega jedilnika, ampak vas vabimo, da se nam pridružite na posebnem doživetju, kjer boste okusili, občutili in vzljubili našo Dolino. Spoznali boste bovško ovco, drežniško kozo, soško postrv in darove lokalnih Planiških krav. Zadišalo bo po sveže pečenem kruhu, ogrela vas bo tradicionalna gozdna juha, na sprehodu po našem vrtu in domačih vinogradih boste okusili domača zelišča in vina. Razvajajte se s posebnimi lokalnimi sladicami in končno spoznajte zdravilne moči naše doline Soče.

 

Boka Gozdna Dodatna Ponudba

- BOKA SAVNA & PROSTOR ZA SPROSTITEV 

Je več kot savnanje.To je posebna nega za dušo, um in telo. Sprostitev s čudovitim razgledom, občutek topline in varnosti, sprejemanje sebe in uživanje.Tukaj in zdaj.Nasproti savne je prostor za sprostitev. Je idealen kotiček za pogled v zvezde ob uživanju v čaju in prigrizkih iz ponudbe wellnessa Boka, ki so pripravljeni po tradicionalnih receptih za boljše počutje, starih več kot štiristo let. Aromaterapija, ki jo individualno izbere naš wellness concierge, poskrbi za občutek miru in popolne sprostitve.

 

     

Boka Gozdna Dodatna Ponudba

Boka Gozdna Dodatna Ponudba

- MEDITACIJA PRI SLAPU BOKA 

Vonj jutranjega gozda, kristalno čist zrak in mogočni slap Boka so oddaljeni le 10 minut od hotela Boka. Je najboljši kraj, da se popolnoma potopite v naravo, se odklopite od realnosti ter sprostite telo in duha. Doživite svobodo in mir.​

- BOKA JOGA OB REKI SOČI

Jogo izvajajte sami ali v skupini somišljenikov in poznavalcev ravnovesja duše, uma in telesa le 2 min stran od hotela Boka. Ponovno se povežite s seboj, občutite moč reke Soče in dovolite naravi, da prebudi vaše čute.

Boka Gozdna Dodatna Ponudba

Boka Gozdna Dodatna Ponudba

 - BOKA KNJIŽNICA

Zbirka knjig in družabnih iger v prijetnem, mirnem in sproščujočem salonu.

- BOKA KINO

Hotel Boka ponuja posebno doživetje kina ob kaminu ter igralnico z zaslonom visoke ločljivosti in digitalnim zvočnim sistemom. Idealno za gledanje filmov s prijatelji in z družinskimi člani.

- DEGUSTACIJA BOKA VIN

posameznike ali skupine organiziramo degustacije vin z lokalnimi dobavitelji iz Goriških brd in Vipavske doline, s predstavniki pridelave vina iz ekološkega vinogradništva.

Boka Gozdni Aktivnosti

Boka Gozdni Aktivnosti

Naši programi »team building« in druge skupinske aktivnosti naredijo hotel Boka pustolovski in zabaven kraj. Naš cilj je, da vam pomagamo ustvariti pristne in globoke vezi z udeleženci.

Naši gostje lahko izbirajo med preprostimi in zabavnimi notranjimi in zunanjimi dejavnostmi v katerem koli letnem času. Tukaj smo, da podpremo vaše ideje in pripravimo aktivnosti, ki se bo popolnoma ujemale z velikostjo vaše skupine, s starostjo,z vašimi posebnostmi in cilji. Prilagodljivost je naša moč.

Med programom se uporabljajo različne animacije in kreativna orodja za ustvarjanje prijetnega in veselega vzdušja. Naši programi so narejeni tako, da pritegnejo vse udeležence v ekipi.

Zabavajte se v raftingu, kajakaštvu, soteskanju, zipliningu, jadralnem padalstvu, pohodništvu, v kolesarjenju ... in raziskovanju magične doline Soče.