Hotel Boka Logo
Book now Posebna ponudba

Občutite

OBČUTITE darove in čisto energijo narave. Prebudite dušo, um in telo skozi vsa človeška čutila.

Boka Savna & Prostor za sprostitev

Boka Savna & Prostor za sprostitev

Je več kot savnanje. To je posebna nega za dušo, um in telo. Sprostitev s čudovitim razgledom, občutek topline in varnosti, sprejemanje sebe in uživanje. Tukaj in zdaj.

Nasproti savne je prostor za sprostitev. Je idealen kotiček za pogled v zvezde ob uživanju v čaju in prigrizkih iz ponudbe wellnessa Boka, ki so pripravljeni po tradicionalnih receptih za boljše počutje, starih več kot štiristo let. Aromaterapija, ki jo individualno izbere naš wellness concierge, poskrbi za občutek miru in popolne sprostitve.

 

Meditacija pri slapu Boka

Vonj jutranjega gozda, kristalno čist zrak in mogočni slap Boka so oddaljeni le 10 minut od hotela Boka. Je najboljši kraj, da se popolnoma potopite v naravo, se odklopite od realnosti ter sprostite telo in duha. Doživite svobodo in mir.​

 

Boka Joga

Boka Joga

Jogo izvajajte sami ali v skupini somišljenikov in poznavalcev ravnovesja duše, uma in telesa le 2 min stran od hotela Boka. Ponovno se povežite s seboj, občutite moč reke Soče in dovolite naravi, da prebudi vaše čute.

 

Gozdni Wellness Ritual

Gozdni Wellness Ritual

Doživite popolno sprostitev telesa, uma in duha. Lepota narave, čaroben vonj gozda, pomirjujoča glasba, okolju prijazna naravna kozmetika, pijače in specialitete po tradicionalnih receptih iz doline Soče poskrbijo za popolno sprostitev, spodbudijo k novim življenjskim zmagam in prebudijo vaše telo in um.

 

Boka Aromoterapija

Boka Aromoterapija

Zaprite oči, zadihajte in pozabite na vse težave in skrbi. Naj vas vonjave popeljejo v svet miru in popolne sprostitve.

 

Boka Wellness Meni

Doživite osupljivo naravo doline Soče, njeno reko, gozdove, gore, kristalno čist zrak in fantastično energijo. Je čarobno mesto. Kraj za zdravljenje duše, uma in telesa. Že več kot 400 let uporabljajo posebne recepte za boljše počutje, sprostitev in pomiritev. Zbrali smo najboljše recepte in ustvarili poseben meni Boka wellness meni. Okusite, občutite, živite.