Hotel Boka Logo
Book now Posebna ponudba

Okusite

OKUSITE tradicijo. Doživite Dolino Soče. Začutite povezanost.

5* zvezdični Boka zajtrk

5* zvezdični Boka zajtrk

Naš zajtrk je pripravljen s skrbno izbranimi lokalnimi in domačimi dobrotami. Gostje lahko izbirajo med mlečnimi izdelki Mlekarne Planika, medom, pridelanim v dolini Soče, domačimi marmeladami, namazi in sladkimi prigrizki ter sezonskim sadjem.

 

Boka Kotiček Okusov (24 ur)

Boka Kotiček Okusov (24 ur)

V našem hotelu čas teče drugače. Lepota in edinstvenost narave nagovarjata vsakega našega gosta, da v življenju izkoristi vsak trenutek. S popolnim razumevanjem in skrbjo za goste smo izvedli poseben kotiček okusov. Kotiček, ki združuje darove narave in energijo tradicije z našo ljubeznijo. Gostje imajo 24 ur na dan na voljo poseben domači zeliščni čaj, sezonsko sadje in piškote po tradicionalnem receptu.

 

Boka Forest Bistro

Boka Forest Bistro

Sprehod po Dolini Soče

Smaragdne vode, rodovita zemlja, čisto okolje in posebno sredozemsko podnebje so spoštovani in cenjeni že več kot štiristo let. Letos ne predstavljamo le novega jedilnika, ampak vas vabimo, da se nam pridružite na posebnem doživetju, kjer boste okusili, občutili in vzljubili našo Dolino. Spoznali boste bovško ovco, drežniško kozo, soško postrv in darove lokalnih Planiških krav. Zadišalo bo po sveže pečenem kruhu, ogrela vas bo tradicionalna gozdna juha, na sprehodu po našem vrtu in domačih vinogradih boste okusili domača zelišča in vina. Razvajajte se s posebnimi lokalnimi sladicami in končno spoznajte zdravilne moči naše doline Soče.

MENI

Boka Zajtrk To Go

Boka Zajtrk To Go

Da bi razširili razumevanje naše destinacije in vsem gostom Soške doline predstavili edinstvene lokalne produkte, smo se odločili, da v letu 2023 izvedemo novo ponudbo, imenovano »BOKA ZAJTRK ZA NA POT«.
Sveža kava ali tradicionalni zeliščni čaj, domača marmelada, mleko Mlekarne Planika, sezonsko sadje z našega vrta, lokalni pršut, šunka, sir in domače pecivo. Vse te dobrote vam bomo dostavili v posebni, trajnostni embalaži.
Okusite, občutite in vzljubite našo dolino Soče.

 

Boka Vinska Karta

Boka Vinska Karta

Brez dobrega vina ni dobre hrane. Vinarji iz slovenskih vinorodnih okolišev (Goriška Brda, Vipavska dolina, Kras, Primorska) in Hiša vin Jakončič iz Kozane v Goriških brdih so naši hišni vinarji.