facebook instagram tripadvisor

Prosti čas

Zeleno, Edinstveno & Sproščujoče 365 dni v letu.

Prostor za oddih

Galerija

Hotel Boka je popolno izhodišče za izlete med Alpami in Mediteranom, za izlete v naravo, lažje pohode ali kolesarske izlete ob reki Soči v Triglavskem Narodnem Parku. Hotel je primeren za joga, Tai Chi, Qi Gong in plesne delavnice ter predavanja.

 

V hotelu nudimo masaže in pomlajevalni tretma obraza "japonski cosmo lifting". Kot vabilo, da se ponovno povežete s svojim telesom. Lahko rezervirate masažo celega telesa, športno, refleksno ter sproščujočo. Rezervacije in informacije na recepciji hotela.

 

Lepi spomini na dolino Soče naj vas spremljajo tudi po povratku domov. Pri nas lahko kupite nekaj lokalnih in eko izdelkov kot so naravna kozmetika, domač med iz Drežniških Raven, kvaliteten kis ali vrhunska buteljčna vina. Vse to najdete na recepcji hotela.

 

Da bi se gostje pri nas počutili domače, smo na recepciji uredili samopostrežni odprt "Bar zaupanja". Nudimo slovenske brezalkoholne pijače, odlično Qubik kavo in kozarček hišnega vina..

Savna z razgledi na Julijce

Pogled na Julijce s Triglavom in reko Sočo iz savne je edinstven. Po celodnevnem smučanju, jesenskem ali spomladanskem pohodu bomo poskrbeli za vašo sprostitev in prijetno počutje. Nudimo tudi individualno uporabo savne. Poleg savne se nahaja manjši prostor za sproščanje z izhodom na balkon.

Trajanje: 1,45h Cena uporabe savne 14 €/ osebo vključuje:  Kopalni plašč, hammam brisača, copate, sadje, voda, čaj in domači piškoti