facebook instagram tripadvisor

10 razlogov zakaj hotel Boka

1. Čudovita lokacija

Locirani izven mestnega vrveža, lahko gostom ponudimo resničen oddih v naravi ter priložnost za preko potrebno polnjenje telesnih in duševnih baterij. Hotel je odlična točka za vse kolesarje in pohodnike, saj iz hotela tudi brez avta dosežemo vse popularne izletniške točke v okolici.   

2. Tri krat naj.

Slap Boka, Soča, Triglav

Hotel Boka ponosno nosi ime po slovenskem najvišjem slapu Boka (106m), ki je oddaljen le toliko, da ponoči lahko slišimo uspavanko, ki jo slap spušča do nižin v pritoke. Tik ob vznožju hotela teče slovenska najlepša reka…smaragdna Soča in s svojo lepoto krasi že tako lepe razglede hotelske okolice.   Razgledi na Julijske Alpe ter Kaninsko pogorje so resnično prečudoviti. A verjetno smo najbolj ponosni, da smo eni redkih v dolini od kjer se mogočni Triglav tako lepo pokaže v vsej svoji lepoti.

3. Oddih v Triglavskem narodnem parku

Hotel Boka in okolica so odlično zunanje igrišče za vase aktivne počitnice. Povedali vam bomo o najboljših pohodnih in kolesarskih poteh, ki vas bodo popeljali do naših najljubših točk izven utrjenih poti.

4. Isposoja koles

Na voljo so številne lažje in zahtevnejše ture. Če se nameravate na kolesarjenje podati sami vam nudimo izposojo gorskih koles. Če pa želite doživeti najatraktivnejše in najbolj razgledne poti in obiskati najbolj skrite gorske kotičke, ki bi jih težko našli sami, pa vas lahko tja popelje tudi vodnik.

5. Panoramska Bio savna

Pogled na Julijce s Triglavom in reko Sočo iz savne je edinstven. Po celodnevnem smučanju, jesenskem ali spomladanskem pohodu bomo poskrbeli za vašo sprostitev in prijetno počutje. Nudimo tudi individualno uporabo savne. Poleg savne se nahaja manjši prostor za sproščanje z izhodom na balkon.

6. Trajnostni razvoj

V hotelu Boka sledimo trajnostnemu razvoju, uporabljamo 100% naravno kozmetiko in čistila, zagovarjamo lokalne produkte in ponudnike. Narava naj bo naš drugi dom.

7. Lokalni dobavitelji podprti z lastno pridelavo 

Sveža solata, hrustljav krompir  iz Gajinega vrta, dišeč rožmarin in pikanten timijan prav tako. Lokalni izdelki, sezonski meniji in trajnostna naravnanost je tisto, v kar verjamemo. Hotel Boka vam bo vsaj delno pričaral to vizijo in vaše bivanje spremeniti v »zelene počitnice«.

8. Bistro Boka

Pri nas čas teče drugače. Okusi Boke bodo pobožali vaše brbončice in zadovoljil vsa vaša čutila. Vse kar pripravimo je iz svežih sestavin. Sledimo lokalnim receptom.  Da lahko  izpolnemo vaša pričakovanja, so meniji skrbno izbrani. Udobno se namestite. Prepustite se prijetnemu utripu Boka bistro ambienta. Užijte osupljiv razgled.

9. Vina iz slovenskih vinorodnih okolišev

Brez dobrega vina ni dobre hrane. Boka Bistro sodeluje z kar nekaj vinarji iz slovenskih vinorodnih okolišev (Goriška Brda, Vipavska dolina, Kras, Primorska). Vinska klet Miška (Erzelj v Vipavski dolini) in Vinska hiša Jakončič iz Kozane v Goriških brdih so naši hišni vinarji.

10. Boka zajtrk z razgledom

Najlepša jutra so zjutraj. Zato je zajtrk v Boki pripravljen iz lokalnih in domačih dobrot. Mlečni izdelki Mlekarne Planika, v dolini pridelan med, domače marmelade, namazi in sladki prigrizki ter sezonsko sadje.