Snežne razmere Kako do nas Poletje Zima

Prijetna druženja v slikovitem svetu Julijskih Alp, Triglavskega narodnega parka in smaragdne reke Soče nadgrajujejo zanimiva aktivna doživetja, idealna za manjše skupine.

Neizmerno lepa narava, bogata tradicija, izjemna kulinarika in edinstvena zgodovinska zgodba, predvsem pa široka ponudba aktivnosti v naravi po oceni revije Kongres in poslovne borze Conventa Dolino Soče uvrščajo med 10 najboljših incentive destinacij v jugovzhodni Evropi. Izberite druženje, zabavo ali organizirajte izlet za sodelavce, ki vam bo pisan na kožo.

Hotel Boka je idealna lokacija za dogodke kot so Teambuilding-i za podjetja. Ker smo manjši hotel z 20 sobami lahko rezervirate hotel samo za vaše podjetje. Na ta način pridobite na osebnem pristopu ter lažjem doseganju ciljev na poti k željenemu učinku.

Cilj vsakega dogodka je bolj učinkovito delo, komunikacija, krepitev zaupanja in zmanjšanje stresa med zaposlenimi v kolektivu V Hotelu Boka se tega zavedamo, zato vam pri nas nudimo vse pogoje za nemoteno krepitev duha vašega podjetja.

V hotelu deluje športna agencija Boka Outdor Sport. Lastnik Miha, po duši športnik in poznavalec doline, vam je na voljo v kolikor imate kakršnakoli vprašanja v povezavi športnih aktivnosti v naravi (rafting, soteskanje, mtb, pohodne ture, kajak ture...).

Nudimo tudi Zipline avanturo http://www.zipline.si/ v kanjonu Učje - 10 jeklenic. Za več informacij outdoor@hotel-boka.si