Snežne razmere Kako do nas Poletje Zima

SLAP BOKA - V neposredni bližini Hotela Boka se nahaja slap Boka, ki je najvišji slap v Sloveniji. Viden je tudi s terase našega hotela! Slap je mogočen in očara prav vsakogar. Visok je kar 106m. Njegov volumen se spreminja z letnimi časi in s količino padavin.

SLAP VIRJE - v neposredni bližini Bovca izvira mrzel kraški potok Gljun, ki ga napajajo podzemne vode s kaninskega pogorja. Ob močnejših deževjih voda kar bruha izpod z mahom pokritih skal, v poletnem času pa bo zanimiv predvsem obisk slapu Virje, ki ga ustvari isti potok le streljaj od izvira. Njegov smaragdno-zeleni tolmun kar vabi k ledeni osvežitvi v vročih poletnih dneh. Do slapu Virje lahko pridete tudi peš iz hotela.

ŠUNIKOV VODNI GAJ - je pravi biser v Triglavskem narodnem parku v Posočju. Tu se skrivajo majhni slapovi, zeleni tolmuni v neokrnjeni naravi sredi gozda. Tu se skrivajo zdravilni energijski vrelci, ki zelo ugodno vplivajo na človekovo počutje. Šunikov vodni gaj omogoča vsakemu obiskovalcu vrhunsko sprostitev in doživetje. Smer Soča - Lepena - Velika korita Soče - kamp Klin.

ZAPOTOŠKI SLAPOVI - na koncu Zadnje Trente. Najprej sledimo suhi strugi Suhega potoka, nato preskakujemo skale in tolmunčke, na vrhu pa je treba preplezati spolzek skalni 'skok', če si želimo ogledati najvišji slap povsem od blizu. Spremljajo nas lepi razgledi na Prisank, Razor in seveda Bavški Grintavec.